Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kestirmece 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz zikıymet iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Bir özge şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, akla yatkın fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kanat ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına yangın kapısı tıklayarak erişebilirsiniz.

Antrparantez, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Harbi yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye pozitif raporunun tuzakınması sinein en önemli adımdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir ateş simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak binada olmalıdır.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

kaynağı bileğişçiliktir]

Report this wiki page